25 i 26 d'abril, Fira del Comerç, Indústria i Entitats de Cervelló

Divendres, 17 d'abril de 2015 a les 00:00

La Fira del Comerç, Indústria i Entitats 2015 i la seva programació d'actes, ja són a punt. Un cop més, la Fira ha estat un èxit de convocatòria.

La Inauguració Oficial de la Fira serà dissabte 25 d'abril a les 11h a l'estand de l'Ajuntament per part de diferents personalitats. A partir d'aleshores, tots els estands començaran la seva mostra, molts d'ells compten amb activitats pròpies.

Paral·lelament, la Plaça de la Biblioteca i l'escenari de La Rambla, seran les ubicacions escollides per les actuacions i exhibicions que es desenvoluparan per la Fira. A la Plaça de la Biblioteca, estarà instal·lada una mostra permanent d'oficis artesans (bufadors de vidre o forja, exemple). I a l'escenari de la rambla diverses entitats i artistes del poble oferiran una demostració de la feina que realitzen i/o de les seves habilitats artístiques dins horaris establerts.

A més, dissabte hi haurà trobada de motos i diumenge de vehicles clàssics a la zona de l'església.

Diumenge també hi haurà la 2a Trobada Castellera de Cervelló.

Durant el cap de setmana es realitzaran diverses exhibicions d'arts marcials al carrer Major davant la biblioteca. A més de tallers participatius, i d'altres sorpreses, durant el transcurs i recorregut de la Fira.

Poden trobar el programa a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i durant La Fira, a l'estand de l'Ajuntament.

Recordar que el trànsit romandrà tancat a la circulació en el tram del Carrer Major des d'Avinguda Catalunya a C/Major cantonada Passatge Planteraires des del divendres 24 de maig a les 18h, fins el dilluns a les 6h. Quedaran oberts els trams alternatius.

Estan tots convidats a gaudir de la Fira!

Darrera actualització: 13.03.2017 | 10:28