Constituïda la Xarxa d'Infància i Adolescència en risc

Dimarts, 10 de febrer de 2015 a les 16:00

L'Ajuntament de Cervelló va celebrar el passat 13 d'octubre la primera sessió de la Xarxa d'Infància i Adolescència en risc del municipi amb l'objectiu d'elaborar protocols de detecció i atenció a la infància i l'adolescència en situació de risc o de maltractaments.

La Xarxa està impulsada pel Departament de Benestar Social de l'Ajuntament i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

A les sessions assisteixen representants dels centres educatius municipals, el CAP de Sanitat, cossos de seguretat i diversos professionals dels àmbits psicològic, pedagògic i social de diferents organismes que es dediquen a la valoració, actuació i atenció d'infants en risc de desemparament, així com el seguiment i el tractament de les seves famílies.

La Xarxa pretén ser un espai de trobada de tots els agents socioeducatius implicats per tal d'establir circuits i protocols d'atenció a infants i adolescents es risc i poder conèixer tots els serveis implicats en la seva atenció.

Aquesta sessió constitutiva ha servit per presentar la Xarxa i els agents implicats i per definir el seu funcionament i la seva periodicitat.

Darrera actualització: 10.03.2017 | 11:10