Nova campanya de radar de la Policia Local

Dimarts, 11 d'agost de 2015 a les 16:00

La Policia Local de Cervelló engegarà una nova campanya de vigilància i control de velocitat amb vehicle radar del 17 al 23 d'agost en diversos punts del municipi.

En aquest cas, serà una campanya coordinada amb el Servei Català del Trànsit d'abast territorial europeu en què es controlarà la velocitat excessiva de tots els vehicles que hi circulin.

L'objectiu principal d'aquests controls és reduir la velocitat dins del poble i millorar la seguretat viària dels vianants i de la resta d'automobilistes. Així mateix, es vol conscienciar la ciutadania sobre la perillositat al volant i la importància de mantenir una velocitat adequada, ja que circular massa de pressa és una de les principals causes d'accidents. A més, la Policia Local també pretén fer saber a les persones conductores que circular a una velocitat superior a la permesa suposa un doble impacte, ja que no només augmenta el risc de patir un accident, sinó que fa que les conseqüències del sinistre siguin més greus.

Per dur a terme els controls, la Policia compta amb un equip cinemòmetre amb trípode cedit pel Servei Català de Trànsit. La velocitat màxima a la qual es pot circular pel nucli urbà no pot superar els 50 quilòmetres per hora.

Les persones que condueixin sense respectar els límits de velocitat establerts hauran de fer front a una sanció econòmica i, segons la gravetat del cas, a la pèrdua de punts i a la retirada del permís de conduir.

La Policia també recorda que cal extremar la precaució al volant encara que siguin trajectes curts o en vies urbanes i que s'han de complir les normes del codi de circulació i les ordenances municipals de policia i bon govern.

Darrera actualització: 14.03.2017 | 10:15