Fi del confinament nocturn a Catalunya

Divendres, 27 d'agost de 2021 a les 10:00

Amb la nova resolució del PROCICAT, cap municipi català manté les restriccions a la mobilitat nocturna, tot i que les altres mesures de contenció del virus continuaran vigents almenys una setmana més.

Des d'avui divendres deixa d'estar vigent el confinament nocturn a Catalunya. A partir d'aquesta mateixa nit, la ciutadania es podrà moure lliurement per tota la geografia catalana, evidentment respectant les mesures sanitàries vigents. Malgrat la fi de les restriccions a la mobilitat nocturna, es recomana limitar els desplaçaments al màxim i, si ens movem pel territori, fer-ho amb la bombolla de convivència.

Algunes de les mesures que continuen en vigor a partir d'avui divendres, dia 27, i que es mantindran durant set dies, com a mínim, són:

· Trobades socials amb un màxim de deu persones, excepte convivents. No es pot menjar ni beure en grup en espais públics habilitats, com zones de pícnic, etc.

· Aforament del 70% en actes i cerimònies civils i/o religiosos.

· Restauració: taules de 6 persones a l'interior i de 10 a l'exterior. Horari fins a les 0.30 h i mascareta obligatòria mentre no es consumeix.

· Esdeveniments culturals amb públic assegut, sense ball, amb mascareta i amb horari màxim fins a les 0.30 h.

 

Podeu consultar la resolució completa del PROCICAT aquí o clicant l'enllaç adjunt.

Darrera actualització: 27.08.2021 | 10:01