Coronavirus: es prorroguen una setmana més les restriccions

Dilluns, 1 de març de 2021 a les 08:30

Les mesures per frenar la propagació de la COVID-19 es mantenen durant set dies més a partir d’avui dilluns.

Tan sols es fan uns ajustos en l’àmbit comercial amb l'obertura dels centres i dels establiments de més de 400 metres quadrats entre setmana. Els centres comercials amb un aforament limitat del 30% i els establiments de més de 400 metres quadrats hauran de delimitar la superfície d'atenció al públic als 400 metres quadrats i mantenir el 30% d’aforament respecte a aquests 400 metres quadrats. La restauració dels centres comercials seguirà tancada. D’aquesta manera, entre setmana podran obrir tots els comerços, els centres comercials i els de més de 400 metres quadrats, però el cap de setmana només ho podran fer els comerços considerats essencials.

Pel que fa a l’esport, s’amplia l’aforament d’activitats grupals al 30% en espais tancats i ventilació adequada, i s’amplia l’aforament de les piscines al 50%. El complex Ceraqua torna a fer activitats dirigides amb un aforament del 30%, és a dir limitat a 15 persones, per la qual cosa cal agafar tiquet a la recepció amb 30 minuts d’antelació com a màxim. També recupera els cursets de natació i amplia l’horari d’obertura, que queda establert de 7 a 21 hores els dies feiners, de 8 a 20 h els dissabtes i de 9 a 14 hores els diumenges.

Respecte a l’educació, es permetran les sortides escolars amb pernoctació amb el mateix grup bombolla.

Recordem que la situació epidemiològica encara obliga a seguir les recomanacions sanitàries de distància social, ús de mascareta i mesures d’higiene de mans, i que cal respectar les restriccions marcades per l’estat d’alarma.

 

Darrera actualització: 01.03.2021 | 10:37