14F: votar és segur

Dijous, 4 de febrer de 2021 a les 09:10

L’Ajuntament de Cervelló ha editat un tríptic informatiu amb tot el que cal saber per anar a votar amb seguretat el pròxim 14 de febrer.

La situació excepcional de la celebració de les eleccions en plena pandèmia ha provocat diversos canvis respecte a anteriors convocatòries sobre els que cal informar a la ciutadania. Sota la premissa del fet que votar és segur, el tríptic dona una sèrie d’indicacions sobre com es votarà el dia 14  i les indicacions de les autoritats sanitàries que caldria seguir per la COVID-19. També indica els canvis que hi haurà en els col·legis electorals i les seus que substitueixen els espais habituals de votació. Recordeu que l’Escola Santa Maria i el Club Esportiu Can Rafel no funcionaran com a col·legis perquè no compleixen amb les directrius marcades per la Generalitat i els votants que en anteriors convocatòries votaven aquí, hauran de desplaçar-se al Pavelló municipal Xavier Ballber i al gimnàs de l’Escola Nova respectivament.

El fulletó informatiu es repartirà a tots els domicilis del municipi. Si teniu dubtes sobre el lloc on us correspon votar, podeu consultar la targeta censal que cada elector rep a casa o adreçar-vos a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament.

Podeu consultar el triptic clicant aquí o als arxius adjunts.

 

Darrera actualització: 04.02.2021 | 13:43