25 de novembre: “Ni una més”

Dilluns, 13 de novembre de 2023 a les 15:00

Iniciem els actes amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones.

Enguany hem dissenyat un programa d'actes que començarà demà dimarts, 14 de novembre, amb el taller “Eines per detectar les violències masclistes a les aules”, a càrrec del Consell Comarcal del Baix Llobregat a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Fins al dia 30 de novembre podrem gaudir de més activitats destacades, com la presentació de la Unitat Central d'Agressions Sexuals dels Mossos d'Esquadra el dia 22 de novembre i la presentació del Pla Local de Polítiques d'Igualtat de Gènere 2023-27 de l'Ajuntament el pròxim dia 23.

Pel que fa als actes institucionals, divendres 24 de novembre a les 12 h es farà la lectura del manifest de la jornada i es guardarà un minut de silenci en record de les víctimes de la violència masclista. Dissabte 25 se celebrarà l'acte central de la jornada a Cervelló, al Pavelló Xavier Ballber a les 16 h, amb la lectura de la declaració institucional a càrrec de l'equip sènior femení A del Club Futsal i l'actuació de les dues batucades del municipi. La jornada es tancarà amb la il·luminació de la façana de l’Ajuntament de color lila.

També us convoquem a la 10a Marxa del Baix Llobregat contra la violència masclista que tindrà com a escenari central el Parc de Torreblanca de Sant Feliu de Llobregat.

Per la seva part, la Biblioteca municipal habilitarà el racó bibliogràfic amb una selecció de llibres sobre la violència masclista i el 25N des d’avui i fins al 30 de novembre.

Podeu consultar tot el programa clicant aquí o en l'arxiu adjunt.

Darrera actualització: 17.11.2023 | 14:34