28M: fem visible la desigualtat en la salut de les dones

Dilluns, 24 de maig de 2021 a les 12:30

Cervelló commemorarà a partir d'aquesta setmana el Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones que se celebra el 28 de maig.

El primer acte tindrà lloc dimecres, 26 de maig, al matí a càrrec de la psicòloga del Servei d’atenció Psicològica, Maria Mateo, qui impartirà un Taller de tècniques antiestrés a la Sala Tarradellas de l’Ateneu.

El dilluns 31 de maig està programada la Caminada per a la salut de les dones que sortirà a les 18 hores de la plaça de l’Ajuntament fins a l’Església de Santa Maria i el Castell de Cervelló, un acte organitzat per l’Associació de Dones amb la col·laboració de l’Ajuntament.

També està disponible al canal de Youtube del Consell Comarcal del Baix Llobregat la conferència de la Dra. Carme Valls sobre el seu darrer llibre Mujeres invisibles para la medicina.

Podeu clicar aquí per visualitzar la xerrada

La història del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones es remunta al V Encuentro Internacional de Mujer y Salud a San José, Costa Rica, que es va celebrar al mes de maig de 1987. La intenció era fer visible la desigualtat de les dones en termes de salut, fent públiques les seves demandes i el compromís de les administracions per afavorir-les.

Darrera actualització: 24.05.2021 | 12:39