Acollim la 23a Fira de Cervelló el cap de setmana vinent

Dilluns, 15 de maig de 2023 a les 10:00

Enllestim els preparatius per acollir la mostra al carrer d’allò que fem, produïm i venem en el municipi.

La Fira dedicada al comerç, l'empresa i les entitats aplegarà uns 100 expositors del municipi, de localitats veïnes i d'arreu de Catalunya durant dissabte i diumenge.  El recinte firal s'ubicarà al llarg del carrer Major i els carrers adjacents, per la qual cosa el trànsit de la carretera N-340 es veurà afectat des de dijous a la tarda fins al dilluns a la matinada.

En el marc de la Fira s'han organitzat una sèrie d'activitats i d'exhibicions de les diferents entitats i associacions del municipi, entre les quals cal remarcar la Trobada gegantera que es farà dissabte a la tarda amb motiu del 25è aniversari de la colla local, la Fira del Vi i el tastet gastronòmic intercultural. Tot plegat fa de la Fira un esdeveniment transversal de comerç, cultura i diversió, per a totes les edats amb propostes esportives, activitats infantils, atraccions de fira, etc. perquè la ciutadania de Cervelló pugui tornar a gaudir de la seva Fira.

La Fira s’obrirà dissabte 20 de maig a les 10 hores amb el passeig de les autoritats per visitar els diferents estands i expositors.

Podeu consultar la programació detallada clicant aquí o en el document adjunt. El programa conté tota la programació d'actes prevista fins al moment de tancar l'edició. L'organització es reserva el dret a modificar la programació i l'horari dels actes per causes meteorològiques o per raons alienes a la seva voluntat i demana disculpes, per endavant, si es veiés obligada a fer-ho.

Darrera actualització: 16.05.2023 | 14:32