Actes Dia Internacional de les Dones 2015 a Cervelló

Divendres, 27 de febrer de 2015 a les 00:00

Dissabte dia 7 de març al vespre.

El proper diumenge 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones, és per aquest motiu que des de la regidoria de l'Ajuntament s'han programat un seguit d'activitats en col·laboració amb l'Associació de Dones de Cervelló i el suport de diversos organismes.

A les 19h, a la Sala d'actes de l'Ateneu, es realitzarà la lectura del Manifest commemoratiu que cada any es presenta amb motiu d'aquesta diada.

Tot seguit, es presentarà l'obra Marias Club de Salvador Duran, basat en històries de les escriptores Isabel Clara-Simó i Mercè Rodoreda. Les encarregades de la posada en escena seran les Donatreras, el grup d'actrius de l'Associació de Dones de Cervelló. L'obra de teatre és oberta a tos els públics.

A les 21h, començarà el ja tradicional sopar de germanor, seguit de karaoke i ball. Cal portar un primer o un segon plat a compartir. Les begudes i les postres, seran a càrrec de l'Associació. El sopar està destinat a totes les dones que vulguin participar-hi majors de 12 anys. A més durant el sopar es realitzaran sortejos de regals i vals especials, cortesia de diversos establiments col·laboradors de la vila. La data màxima d'inscripció al sopar és el 5 de març i es pot realitzar a l'Ajuntament o bé adreçant un correu electrònic a associaciodonescervello@hotmail.com.

Darrera actualització: 10.03.2017 | 11:26