Actuacions de manteniment a diversos punts de Cervelló

Divendres, 23 de gener de 2015 a les 00:00

El passat dilluns dia 26 de gener es van iniciar diferents tasques d'adequació de via pública després d'un treball de recerca de les necessitats de millora més urgents a diferents punts del poble.

En concret, aquesta setmana vinent comencen les obres de substitució de la barana del pont del Torrent Fondo a l'antiga N340 en ambdós sentits de circulació.

La durada de les obres està prevista en dues setmanes i es farà la senyalització corresponent de l'àmbit dactuació.

El passat dilluns 26 es va iniciar l'adequació a l'alçada del carrer Font Conillera (al voltant del CAP), malmès a causa de les arrels d'un pi de grans dimensions que feia que la circulació de vehicles no fos l'adequada. Es pavimentaran i sanejaran 50 m2 aproximadament.

També dilluns dia 26 va començar la pavimentació i sanejament d'un tram de 300 m2 a la cruïlla dels carrers Pi, Pantà i Muntanya, a la urbanització de Can Guitart Vell, punt malmès també a conseqüència dels desperfectes ocasionats a la via pública per l'acció de les arrels d'un pi de grans dimensions.

Dimecres 28 de gener, es va treballar en un tram del carrer Bages de la urbanització Can Paulet, en resposta a una incidència amb la xarxa de clavegueram.

També dimecres dia 28, es va iniciar el sanejat i pavimentat d'un tram al carrer Can Rafel amb la seva confluència amb el carrer Montseny a la urbanització Costa de la Perdiu, per tal de dotar d'unes mínimes condicions de seguretat el trànsit rodat en aquest sector.

Per finalitzar, aquestes obres també contemplen la pavimentació del camí de comunicació entre les Urbanitzacions de Santa Rosa i El Mirador per tal de dotar d'una via de comunicació paral·lela a la carretera de Santa Maria. D'aquesta manera, les Urbanitzacions d'Interclub i El Mirador podran comptar amb un camí alternatiu, que en casos d’emergència pot resultar molt important. El tram a arranjar és de 1.600 metres. Les obres ja han començat.
 
En els casos que sigui necessari, s’habituarà trànsit alternatiu.

Darrera actualització: 10.03.2017 | 10:38