Adéu a la Festa Major 2021!

Dimecres, 4 d'agost de 2021 a les 15:00

Cervelló finalitza la Festa Major d’enguany marcada per la reducció dels actes i les estrictes mesures de control, seguretat i higiene.

El municipi deixa enrere la Festa Major més atípica que ha celebrat mai i que ha estat condicionada per les restriccions de la pandèmia. Malgrat tot, la ciutadania ha respost assistint als actes i respectant les indicacions sanitàries marcades per les autoritats en tot moment. Ha estat una festa que durant el procés de la seva organització ja va patir canvis i anul·lacions per la situació epidemiològica, la qual cosa va fer impossible el muntatge d’actes massius i tradicionals com el Sopar de Germanor, el Ball de gala o la Big Friday. De moment, el actes que han quedat ajornats s’organitzaran pròximament quan la situació ho permeti.

La Festa s’obria divendres passat amb el Pregó ofert pel doctor Javier Tapia al parc de la Timba, que va ser tot un homenatge a les persones i serveis que estan treballant durant la pandèmia per la seguretat, la salut i el benestar de tothom.

Malgrat les limitacions, les ganes de festa de la població s’han notat en alguns actes com el mateix pregó, els contes, els concerts i l’espectacle Improshow que va omplir tot l’aforament permès al parc de la Timba diumenge a la nit. Fins i tot la pluja va fer acte de presència durant les festes i la gran tempesta que va caure dissabte al vespre va obligar a canviar d’escenari els actes previstos per aquell dia, que es van traslladar sota cobert al Centre Cívic l’Ateneu.

La Festa Major també ha tingut present l’activitat comercial local i l’ha volgut promoure amb la campanya “Jo ❤️comerç local “ per incentivar les compres en el municipi, regalant bosses de roba com a premi per a la ciutadania.

L’organització agraeix a tota la ciutadania la seva implicació en la Festa Major i desitja poder emplaçar tothom a la Festa Major de l’any vinent i que es pugui celebrar amb la mateixa il·lusió de sempre.

Podeu recordar els millors moments de la Festa Major 2021 en la galeria d’imatges dels actes que trobareu clicant aquí o a l'enllaç adjunt.

Darrera actualització: 04.08.2021 | 15:25