Afectacions del trànsit per la 23a Fira de Cervelló

Dimarts, 16 de maig de 2023 a les 09:00

A partir de dijous 18 de maig a la tarda i durant el cap de setmana, el trànsit de vehicles patirà alteracions amb motiu de la Fira.

Des de les 17 hores de dijous 18 de maig  i fins a les 6 hores de dilluns vinent, 22 de maig, romandrà tancada a la circulació l’avinguda Catalunya des de Malvasia fins a Anselm Clavé, amb motiu del muntatge d’atraccions en el recinte firal.

També es talla el trànsit i es prohibeix l’estacionament des del carrer Major, cruïlla amb Cal Planteraire fins a l’avinguda Catalunya, cruïlla amb Anselm Clavé, i a la rambla Tarradellas. En els carrers Mestre Adela Cardona i Coral Diana se circularà en sentit contrari a l’habitual.

El veïnat dels carrers Coral Diana, rambla Josep Tarradellas, Santa Maria, plaça del Mestre i Mestre Puignau, que tinguin pàrquing, i les persones usuàries del pàrquing del carrer Major cantonada amb Coral Diana, tenen garantida la sortida en sentit Barcelona, però no podran tornar a accedir-hi fins que acabi la Fira.

Els veïns i veïnes del pàrquing del carrer Sant Esteve podran sortir únicament en horari de 22 a 8 hores, travessant al carrer Major i pel carrer Germandat de Sant Sebastià.

S’habilitarà una zona d’aparcament exprés al carrer Major (davant l’Església de Sant Esteve) per fer gestions en horari comercial.

Per motius organitzatius de la Trobada Gegantera, dissabte dia 20 de maig, des de les 17.30 fins a les 19 h romandran tancats a la circulació el carrer Major i el carrer Joaquim Mensa, des del carrer Vidriers fins al passatge Cal Planteraire.

Per als conductors que no necessitin entrar als carrers tallats o a la zona del recinte firal, s’habilitarà la circumval·lació habitual pels carrers paral·lels per sota del carrer Major. Els vehicles que hagin d’accedir al recinte firal podran aturar-se al carrer Resclosa el temps indispensable per càrrega i descàrrega de material.

Es recomana l’estacionament a la zona industrial i als voltants del CAP i de l’Institut. L’empresa Soler i Sauret ha habilitat parades de bus provisionals en els dos sentits dels trajectes a la rotonda de Ceraqua. Demanem que, si heu de conduir per aquestes zones, tingueu en compte aquesta informació.  Per a qualsevol dubte, contacteu amb la Policia Local i seguiu les seves indicacions.

Darrera actualització: 18.05.2023 | 09:25