Afectacions del trànsit per la 24a Fira de Cervelló

Divendres, 10 de maig de 2024 a les 09:30

A partir de dijous 16 de maig a la tarda i durant el cap de setmana, el trànsit de vehicles patirà alteracions amb motiu de la Fira.

Des de les 17 hores de dijous 16 de maig  i fins a les 6 hores de dilluns vinent, 20 de maig, romandrà tancada a la circulació l’avinguda Catalunya des del carrer Sant Francesc fins a Anselm Clavé, amb motiu del muntatge de les atraccions en el recinte firal.

També es talla el trànsit i es prohibeix l’estacionament des del carrer Major, cruïlla amb Cal Planteraire fins a l’avinguda Catalunya, cruïlla amb Anselm Clavé, i a la rambla Tarradellas, des de divendres a les 17 hores fins al dilluns a les 8 del matí. En els carrers Mestre Adela Cardona i Coral Diana se circularà en sentit contrari a l’habitual.

Per a les persones usuàries del pàrquing del carrer Major cantonada amb Coral Diana s’habilitarà l’entrada en horari de les 22 hores a 8 del matí.

Els veïns i veïnes del pàrquing del carrer Sant Esteve podran sortir únicament en horari de 22 a 8 hores, travessant al carrer Major i pel carrer Germandat de Sant Sebastià.

S’habilitarà una zona d’aparcament exprés al carrer Major (davant l’Església de Sant Esteve) per fer gestions en horari comercial.

Per motius organitzatius de la Trobada Gegantera, dissabte dia 18 de maig, des de les 17.30 fins a les 19 h romandran tancats a la circulació el carrer Major i el carrer Joaquim Mensa, des del carrer Vidriers fins al passatge Cal Planteraire.

Per als conductors que no necessitin entrar als carrers tallats o a la zona del recinte firal, s’habilitarà la circumval·lació habitual pels carrers paral·lels per sota del carrer Major. Els vehicles que hagin d’accedir al recinte firal podran aturar-se al carrer Resclosa el temps indispensable per càrrega i descàrrega de material.

Es recomana l’estacionament a la zona industrial i als voltants del CAP i de l’Institut. L’empresa Soler i Sauret habilitarà parades de bus provisionals en els dos sentits dels trajectes a la rotonda de Ceraqua.

Demanem que, si heu de conduir per aquestes zones, tingueu en compte aquesta informació.  Per a qualsevol dubte, contacteu amb la Policia Local i seguiu les seves indicacions.

Darrera actualització: 15.05.2024 | 10:09