Ajudem el comerç local per evitar el tancament de negocis

Dimecres, 5 d'abril de 2023 a les 15:15

Ens adherim a “Reempresa” per impulsar el comerç local en municipis petits de la província.

Es tracta d’una iniciativa promoguda per la Diputació de Barcelona i el Centre de Reempresa de Catalunya (Cecot i Autoocupació) per tal d’afavorir la compravenda de negocis als pobles i petites ciutats de la demarcació de Barcelona, amb l’objectiu d’evitar la desertització dels municipis més petits i el tancament de negocis en funcionament en localitats de menys de 15.000 habitants.
 
Reempresa, a través de la Diputació de Barcelona, ofereix assessorament i acompanyament gratuït tant a les persones que estan pensant a comprar un negoci en algun municipi de mida petita o mitjana de la demarcació com també a aquelles persones que tenen negocis en aquests municipis i que, per diversos motius, valoren la possibilitat de tancar.
 
El Centre de Reempresa de Catalunya ha posat en marxa un espai web des d’on es pot accedir a un Marketplace amb anuncis d’empreses que busquen a una nova persona “reemprenedora” que estan situats en pobles i petites ciutats de la província. 
 
 
Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, al telèfon 93.660.00.70 o al correu electrònic crvl.promoeco@cervello.cat.
Darrera actualització: 05.04.2023 | 15:18