Arriba una nova edició del Buida les golfes de primavera

Divendres, 23 de febrer de 2024 a les 13:00

S’obren les inscripcions per participar en el proper Mercat d’ocasió i oportunitats de Cervelló Buida les golfes 2024, en la seva edició de primavera.

El Mercat se celebrarà diumenge 7 d’abril, a la plaça de l’Ajuntament, en horari de 10 a 14 h i permetrà que les persones particulars que ho desitgin, puguin vendre articles de segona ma a preus assequibles.

Disposar d’una parada al mercat és gratuït, però les places són limitades i s’ha de fer inscripció prèvia a través del formulari que trobareu clicant l’enllaç adjunt. No s’admetran sol·licituds presentades per correu electrònic o amb un altre model que no sigui aquesta fitxa de sol·licitud de participació, i només es permet una sol·licitud per persona. La inscripció es pot realitzar, com a molt tard, fins diumenge 24 de març. El termini és improrrogable.

Amb el Mercat d’ocasió i d’oportunitats de Cervelló Buida les golfes, s’afavoreix l’economia circular i la reutilització d’articles que les persones particulars tenen a casa i que ja no fan servir, evitant d’aquesta manera el malbaratament i allargant la vida útil dels objectes.

Podeu veure les bases de participació als documents adjunts, on també trobareu la fitxa d’inscripció. Si teniu dubtes o consultes, podeu exposar-los a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) o al Servei de Comerç, de dilluns a divendres de 8 a 14 h i dijous també de 17 a 20 h.

Darrera actualització: 23.02.2024 | 12:09