Avancem en la reindustrialització de la comarca

Divendres, 15 de juliol de 2022 a les 14:00

Els municipis de la comarca aproven el Manifest per la Reindustrialització del Baix Llobregat.

Es tracta del document que defineix les accions a desenvolupar per preservar, potenciar i maximitzar el sector industrial de la comarca en termes competitius, internacionals, sostenibles i inclusius.

Segons exposa el manifest, el concepte de reindustrialització necessita un posicionament més clar al Baix Llobregat, centrat a consolidar la indústria present, acompanyant-la en àmbits com la transformació digital, l’economia circular i la transició energètica. Així, el Manifest per la Reindustrialització del Baix Llobregat esdevé el full de ruta per a generar l’impuls d’un ecosistema que potenciï aliances i accés a noves oportunitats i mercats, a més d’atreure noves empreses i facilitar la creació de llocs de treball aprofitant les oportunitats i els reptes que s’estan obrint en el context internacional.

El document es va aprovar dimarts passat per la Comissió Territorial del Consell Econòmic i Social del Baix Llobregat, reunida en la seu del Consell Comarcal del Baix a Sant Feliu. A la sessió va assistir la regidora de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament, Montse Canas.

La Comissió Territorial, formada per la presidenta i la consellera de Desenvolupament Econòmic del Consell Comarcal, i un representat polític de cadascun dels 30 ajuntaments de la comarca, és un òrgan de consulta i participació dels consistoris, que assessora, proposa i fa seguiment dels projectes que en l’àmbit econòmic i social duu a terme el Consell Comarcal.

Darrera actualització: 15.07.2022 | 14:05