Canvis a la Festa Major a causa de les restriccions

Dimecres, 14 de juliol de 2021 a les 14:00

L’Ajuntament de Cervelló farà modificacions en el programa de Festa Major per adaptar-se a les restriccions anunciades pels departaments de Salut i d’Interior de la Generalitat per combatre la propagació de la pandèmia.

La Festa Major de Cervelló se celebrarà del 30 de juliol al 3 d’agost però molts dels actes que estaven programats fins dilluns passat s’han hagut de suspendre en aplicació de les mesures que s’han anunciat, com la reducció de les activitats fins a les 00.30 hores i la limitació de trobades socials en grups de 10 persones. Tot i que l’Ajuntament no ha deixat de ser curós amb les mesures de seguretat durant aquests mesos, per tal d'extremar les precaucions s’ha pres la decisió de modificar o anul·lar algunes de les activitats previstes.

Fins que es decretin les mesures definitives per part del Procicat en les pròximes hores, el consistori està treballant per ajustar i reestructurar el programa per aconseguir que es puguin fer els actes amb totes les garanties de seguretat per a la població, amb controls estrictes d’aforament i aplicant les mesures corresponents per controlar la presència i la distància entre les persones.

La Festa Major d’enguany s’havia plantejat inicialment com la primera festa important des que es va iniciar la pandèmia, amb propostes lúdiques, culturals, socials i esportives de la majoria d’entitats locals, tal com queda reflectit en el cartell. El seu disseny vol representar l’esforç de tot el poble per aixecar la festa, en una mostra de la unió i la solidaritat que ha caracteritzat la població en els últims mesos i com a forma d’agraïment per a tots i totes les que fan pinya dia a dia per superar aquesta situació tan complicada.

El consistori demana a tothom que segueixi les indicacions sanitàries i les mesures de seguretat, i que continuem demostrant que som un poble prudent i responsable.

Tot i que en algunes publicacions ja s’havien avançat els actes que hi havia programats i que ja han estat anul·lats, l’Ajuntament informarà el veïnat en els mitjans municipals i en les xarxes socials dels canvis i de les actualitzacions que es vagin produint en el programa de la Festa Major.

A més, durant els pròxims dies el programa arribarà a les llars incloent diverses promocions per promoure i donar suport al comerç local, com un sorteig a càrrec de la Unió de Botiguers de Cervelló i el regal d’una bossa “Jo comerç local” de l’Ajuntament per l’entrega del programa i un tiquet de compra a comerços, restauració, etc. de Cervelló.

Darrera actualització: 14.07.2021 | 14:57