Comença el cicle de xerrades “A casa, però no dins l’armari”

Dimecres, 17 de juny de 2020 a les 11:00

Amb motiu de dues de les dates assenyalades pel col·lectiu LGTBI, el 17 de maig i el 28 de juny, la Diputació de Barcelona ha organitzat un cicle de xerrades en línia obertes a tota la població.

En commemoració de les diades internacionals importants per la diversitat sexual i de gènere, com són el 17 de maig i el 28 de juny, el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia i, el Dia internacional per a l'alliberament de lesbianes gais, trans, bisexuals i intersexuals, respectivament, l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona ha organitzat el cicle "A casa, però no dins l'armari".

La primera sessió tindrà lloc avui dimecres, 17 de juny, a les 18 hores a la conversa "(Des) Confinament LGTBI. Llums en estat d'alarma i violències LGTBIfòbiques" amb personalitats mediàtiques i amb expertesa sobre com ha afectat la COVID-19 a la LGTBIfòbia. La xerrada orientarà sobre quins poden ser els reptes futurs que el col·lectiu haurà de fer front en matèria de salut, laboral, social, etc.

Les converses s’emetran en directe des d’una plataforma digital que se us informarà, a través del correu electrònic que indiqueu a la inscripció prèvia de les activitats. Si és del vostre interès i voleu participar en aquesta xerrada podeu fer la inscripció a través d’aquest enllaç.            

Darrera actualització: 17.06.2020 | 13:36