Comença la campanya electoral per decidir el futur de l’Ajuntament

Dijous, 11 de maig de 2023 a les 14:00

La pròxima mitjanit arrenca la campanya per a les Eleccions Municipals del 28 de maig.

Seran dues setmanes de mítings i actes electorals per aconseguir el vot que decidirà qui seurà a l’alcaldia de Cervelló els pròxims quatre anys, tot i que en les darreres setmanes ja s’han fet actes públics per presentar les diferents candidatures i les persones que hi formen part.

Al municipi s’han proclamat un total de 6 candidatures:

  • Cervelló de primera-Esquerra Republicana-Acord Municipal
  • M’estimo Cervelló-Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés
  • Cervelló en Comú Podem-Confluència
  • Junts per Cervelló-Compromís Municipal
  • Sempre per Cervelló
  • VOX

Josep-Ramon Mut, José Ignacio Aparicio, José Luis Garcia, Jordi Ficapal, Juan Noguera i Juan Antonio García-Melgares encapçalen les diferents llistes amb l’objectiu de presidir l’Ajuntament el pròxim mandat.

El portal del Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) ofereix un nou servei que mostra, de forma senzilla i intuïtiva, les candidatures de cada municipi que es presenten a les eleccions. Podeu consultar la informació relativa als noms i cognoms dels candidats i de les candidates de cada partit, federació, coalició o agrupació amb la denominació i sigles corresponents, de cadascuna de les circumscripcions electorals, així com, l’ordre de col·locació en les llistes, i la seva condició de suplent o independent quan correspongui. Per conèixer les candidatures completes de Cervelló podeu clicar o tocar aquí.

La campanya electoral finalitzarà el divendres 26 de maig a les 12 de la nit i l’endemà, 27 de maig, serà la jornada de reflexió.

Darrera actualització: 24.05.2023 | 13:13