Concurs mòbil films del Festival de Cinema Natura

Dimecres, 16 de setembre de 2020 a les 14:00

Arrenca el Concurs mòbil films organitzat amb motiu de la celebració del 3r Festival de Cinema Natura de Cervelló del 2 al 4 d’octubre.

El concurs és obert a tothom, de forma individual o en grup, i es poden presentar curts d’entre 1 i 4 minuts que tinguin com a protagonistes la natura o el patrimoni de Cervelló i que estiguin enregistrats amb un mòbil o tauleta tàctil, en format mp4, a 1920x1080 píxels de resolució i en format horitzontal, deixant 5 segons en negre al final de la peça. Les gravacions a concurs s’han d’enviar al següent correu electrònic: crvl.comunicacio@cervello.cat amb les dades de les persones participants.

Les peces dels mòbil films es poden lliurar fins al dia 30 de setembre. Els mòbil films presentats es projectaran el dissabte 3 d’octubre a les 20 hores al Festival de Cinema Natura de Cervelló, on el públic decidirà el guanyador, i el film més votat es projectarà el dia de la gala, diumenge 4 d’octubre. A més el guanyador s’endurà una càmera Go-pro com a premi i el trofeu del festival en aquesta categoria.

Darrera actualització: 17.09.2020 | 08:26