Coronavirus: nova xerrada de coaching per a persones aturades

Dilluns, 15 de juny de 2020 a les 12:00

Avui dilluns tindrà la segona xerrada del cicle 360 graus. I ara què? adreçat a persones que estan en situació de recerca de feina que organitza l’entitat Eix Social.

Com la resta de sessions que s’han programat cada dilluns del mes de juny, el webinar tractarà de posar llum sobre la difícil situació laboral a l'era post-COVID i es podrà seguir a partir de les 16.30 hores.

Avui la sessió l’impartirà Alicia Gonzalvo, qui presentarà els "5 aprenentatges per aplicar a l'era post-COVID”. Aquest segon taller, que ens situa ja en una fase avançada del desconfinament i de l’estat d’alarma, posa especial atenció en com construir la nova realitat post-COVID19, una pandèmia que ha afectat el món laboral profundament. L’Alicia Gonzalvo descriurà els cinc aprenentatges i hàbits que podrem aplicar per centrar-nos a l'hora buscar noves oportunitats, recuperant la confiança i reconstruint el nou escenari de la recerca de feina. Si voleu saber què ens pot ajudar a recuperar-nos i com crear aquestes noves oportunitats, podeu fer la inscripció gratuïta clicant aquí.

Darrera actualització: 15.06.2020 | 14:14