Disfressem les botigues per Carnaval!

Dimarts, 31 de gener de 2023 a les 13:00

Obrim la convocatòria per participar en el concurs d’aparadors dels comerços organitzat amb motiu del Carnaval.

El concurs estarà actiu del 18 al 26 de febrer i poden participar de forma gratuïta tots els establiments comercials que estiguin ubicats a Cervelló i que vulguin guarnir els aparadors amb temàtica del Carnaval. L’únic requisit és que la composició es pugui veure des del carrer.

El jurat del concurs estarà compost per un representant del consistori, un veí o veïna del municipi i un membre de l’Associació d’Activitats Artístiques, els quals visitaran els establiments participants el dia 23 de febrer. Es valoraran aspectes com l’originalitat, creativitat, innovació i qualitat artística, així com la utilització de materials venuts al mateix establiment, que siguin sostenibles o que siguin identificadors del municipi. El veredicte es farà públic el dia 28 de febrer. Els tres millors aparadors guanyaran premis en efectiu de 150, 100 i 75 euros, a més d’un premi per votació popular de 100 euros i de publicitat en els mitjans municipals.

Per participar-hi cal omplir la fitxa d’inscripció i presentar-la en el registre de l’Ajuntament, de forma presencial o telemàtica, fins al 15 de febrer.

Podeu consultar les bases clicant o tocant aquí o a l’arxiu adjunt.

Darrera actualització: 01.02.2023 | 08:48