Disposem ja del Bicibox per afavorir la mobilitat sostenible

Dimecres, 1 de març de 2023 a les 14:00

Ampliem l’oferta d’aparcaments gratuïts amb la instal·lació d’un mòdul Bicibox al costat de Ceraqua.

Bicibox és una xarxa pública d’aparcaments gratuïts i segurs per a bicicletes i patinets que es troba distribuïda pels diferents municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona. L’objectiu és fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà per a la mobilitat quotidiana i complementar altres serveis de transport públic a través de la intermodalitat.

Els aparcaments Bicibox ofereixen un espai protegit per la bicicleta o el patinet durant un període màxim de 48 hores entre setmana i 72 hores els caps de setmana. És un servei gratuït, segur i còmode, on es pot estacionar i recollir la bicicleta els 365 dies de l’any durant les 24 hores del dia, a més de sostenible, ja que les estacions s’abasteixen d’energia solar.

El mòdul està integrat a la via pública amb una màxima optimització de l’espai i té capacitat per a 14 bicicletes. En els pròxims dies s’instal·larà un altre Bicibox en el municipi.

El servei funciona a través d’una targeta d’abonat i d’una aplicació mòbil. Podeu consultar tota la informació en el web de Bicibox de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Darrera actualització: 01.03.2023 | 15:28