Donem suport als serveis postals públics

Dimecres, 15 de desembre de 2021 a les 13:00

Representants dels sindicats de Correos van visitar ahir l’Ajuntament dins de la campanya de defensa d’aquest servei públic.

Membres dels dos sindicats, UGT Servicios Públicos Sector Postal Catalunya i CCOO Federació Serveis a la Ciutadania Correos Catalunya, es van reunir ahir amb la 1a tinenta d’alcaldia, Cristina Martínez, per fer la presentació d’aquesta campanya en defensa del servei públic dels serveis postals, que s’emmarca dins del conjunt de visites que estan fent a diferents institucions públiques i a entitats veïnals.
 
Els serveis postals van ser declarats serveis essencials des de l’inici de  la pandèmia i han estat reconeguts com a element de vertebració i de cohesió territorial. Per tal de garantir la continuïtat d’aquesta cohesió, els sindicats han preparat una moció i un pla de finançament  públic suficient per poder disposar d'una empresa de serveis postals pública, moderna i competitiva. L’Ajuntament de Cervelló dona suport a aquesta moció i la presentarà formalment en el pròxim Ple municipal per a la seva aprovació, tal com ja han fet altres consistoris.
 
Darrera actualització: 15.12.2021 | 13:36