“El Trencanous”, demà divendres als contes al bosc

Dijous, 11 de juliol de 2019 a les 14:00

Nova proposta per a tota la família en forma de conte per demà divendres, 12 de juliol, en horari nocturn i davant de l’Església de Santa Maria.

Després de la primera representació del cicle “Explica’m un conte al Bosc” la setmana passada amb un considerable èxit de públic, demà divendres ens espera l’adaptació del clàssic El Trencanous amb Els contes de la Carla i el quintet Quatre +1. Amb una edició ben especial, ja que començarà a les 22 hores per gaudir del conte sota les estrelles però amb la possibilitat inclosa de poder sopar abans a l’aire lliure en un entorn privilegiat.

“Explica’m un conte al Bosc” ofereix una sèrie de petites representacions teatrals basades en contes que tenen com a escenari diversos indrets naturals del municipi, organitzat per l’Ajuntament de Cervelló, l’escola de teatre el Teatrí i la companyia Jomeloguisjomelo.com amb el Moi Aznar al capdavant, i enguany també amb la col·laboració de l’Aula de Música. Els contes del circ amb Miquel Ukecontes al camí de les Rovires el dia 19 de juliol i Aquafesta amb Més Tumàcat al parc de la Timba el dia 27 de juliol completaran aquesta aposta que ha tingut molt bona acollida entre les famílies en edicions anteriors.

Darrera actualització: 11.07.2019 | 15:18