Una mirada a la natura pels nostres fotògrafs de Cervelló

Dilluns, 10 de maig de 2021 a les 14:00

Fins al 14 de maig es pot visitar a l’Ateneu la mostra “Els nostres fotògrafs s’exposen”, organitzada per Segle Nou.

Organitzada per l’entitat Segle Nou, “Els nostres fotògrafs s’exposen” es tracta d'una mostra de les millors creacions de nou veïns del municipi.  L’exposició es va obrir al públic divendres passat a la Sala Polivalent del Centre Cívic l’Ateneu, amb un acte d’inauguració que va comptar amb la participació de tots els fotògrafs i l’alcalde Jose Ignacio Aparicio. Per part de l’organització van participar  Jaume Pons i Gemma Nogueroles, que van explicar la importància de la mostra i van agrair la presència dels assistents, més en aquests moments on l’estat de la pandèmia comença a permetre retornar a les trobades culturals, tot i que sigui en petit formant i mantenint totes les mesures de seguretat.

Durant aquesta setmana, en horari de 17 a 20 hores es poden contemplar les fotografies de Marià Sala, Josep Fernández, Òscar Vendrell, Jordi Escobosa, Manel Tantull, Marc Escobosa, Fermín Fernández, Jaume Pons i José Ignacio Aparicio.

Segle Nou treballa hores d’ara en una nova exposició de fotografia també sobre la natura que s’inaugurarà a la tardor,  però que estarà protagonitzada per artistes femenines veïnes del municipi.

Darrera actualització: 14.05.2021 | 12:44