Enllestim els preparatius per al Carnaval del cap de setmana

Dilluns, 12 de febrer de 2024 a les 00:00

Un total de 15 grups s’han inscrit per participar en la Rua de Carnaval de dissabte vinent, dels quals 6 són comparses locals, 7 foranies i dos grups reduïts.

Seran unes 300 persones desfilant, entre els membres de totes les comparses, els grups petits i les disfresses individuals. Al llarg d’aquesta setmana, l’organització última els preparatius per tal que la festa surti segons les previsions.

La rua sortirà a les 7 de la tarda del carrer Vidriers i recorrerà el carrer Major oferint les millors coreografies de les comparses, que faran aturades a la plaça Onze de setembre, davant de la Biblioteca i davant de l’Ajuntament. La desfilada acabarà al pavelló municipal Xavier Ballber. Després de les exhibicions de tots els grups i del lliurament de premis s'oferirà un espectacle musical amb DJ a partir de les 23.30 hores per continuar la festa fins ben entrada la nit.

Respecte al Carnaval infantil, la rua dels més petits se celebrarà diumenge 18 de febrer al matí i sortirà de la plaça de l’Ajuntament a les 12 hores  per tornar al mateix punt quan acabi el recorregut per fer la festa amb animació.

Pel que fa a les afectacions en el trànsit de vehicles, es prohibeix l’estacionament a partir de les 16 hores de dissabte en el carrer Vidriers i en el carrer Major, des de Vidriers fins a Sant Francesc. El tall de la circulació per la N-340 serà a les 19 hores i s’habilitaran les vies de circumval·lació habituals pel carrer Santa Anna en sentit Tarragona i pel carrer Riera de sortida cap a Barcelona.

Darrera actualització: 12.02.2024 | 14:51