Escalfem motors per engegar la Fira de Cervelló

Dilluns, 15 d'abril de 2024 a les 13:00

La 24a edició de la Fira del comerç i les entitats arribarà el 18 i 19 de maig i ja s’hi poden formalitzar les inscripcions.

Les bases per participar com a expositor a la mostra han estat aprovades  i poden presentar-se les indústries, establiments comercials i de serveis, artesans, entitats i associacions, tant de Cervelló com d’altres municipis, amb l’excepció dels partits polítics. La participació és gratuïta tret del cas de les atraccions infantils de fira.

El recinte firal s’ubicarà en el carrer Major, entre el passatge Cal Planteraire i l’avinguda Catalunya, a més de la rambla Josep Tarradellas i la plaça de l’Ajuntament. L’horari per a tots els sectors serà de 10 a 20 hores, tant dissabte com diumenge, i en el cas de la Fira del vi es farà dissabte de 18 a 24 hores.

Les sol·licituds poden presentar-se fins al dia 8 de maig de forma presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o telemàticament a través de la plataforma e-tram, adjuntant en tots dos casos la fitxa de participació degudament complimentada i signada (veure documentació adjunta)

Podeu consultar tota la informació de la Fira clicant o tocant aquí o a la documentació adjunta.

Darrera actualització: 10.05.2024 | 09:59