Èxit de la 2a Fira de la Cervesa Artesanal

Dilluns, 5 de juliol de 2021 a les 11:00

La segona Fira de la Cervesa Artesanal celebrada dissabte passat, 3 de juliol, ha estat tot un èxit d’assistència i de seguiment del protocol anti-covid.

La Fira celebrada al parc de la Timba es va omplir amb el màxim de persones permeses per l’aforament, 300 en cada franja horària establerta, és a dir, un total de 900 persones van passar al llarg de la tarda i nit complint escrupolosament les mesures de seguretat, control i higiene amb total responsabilitat i sota la supervisió de l’Associació de Voluntaris i Voluntàries de Protecció Civil de Cervelló i de la Policia Local.

El públic va poder degustar diferents cerveses elaborades per diversos productors artesans i fer un mos a les food trucks instal·lades al parc, tot plegat mentre es gaudia de música en directe amb els grups Juguetes Rotos, Quatreros i Bar Boots. La Fira també va ser l’escenari per a la presentació del grup de batucada Tarantocats apadrinat pels Trapelles, que per primera vegada va actuar al carrer en un acte públic.

Tot i ser una edició que encara ha estat marcada per les restriccions de la pandèmia, la Fira ha demostrat que es va recuperant la normalitat en l’àmbit de la cultura i dels esdeveniments populars.

Darrera actualització: 06.07.2021 | 10:41