Èxit rotund de la Pota Roja!

Dimarts, 15 de novembre de 2022 a les 08:00

La cursa celebrada diumenge passat, 13 de novembre, bat rècords de participació, tant en nombre d’atletes i ciclistes com en el voluntariat que va donar suport en les tasques de l’organització.

El resum en xifres és: 6 modalitats diferents de cursa (8, 14, 24 i 42 km en trail i 20 i 35 km en BTT),  més de 1200 persones corrents a peu i en bicicleta i 150 persones voluntàries, tant d’entitats com d’establiments comercials i patrocinadors.

La prova de Marató de 42 km, que es va implantar l’any passat com a novetat, l’ha guanyat Luis Miguel Rosario amb un temps de 3 hores, 54 minuts i 14 segons. El pòdium dels guanyadors es va completar amb la segona posició d’Adrià Lucena, i la tercera de Xavier Ayala en la categoria masculina. Pel que fa a la femenina, es van classificar Ragna Debats en primer lloc, seguida de Vanesa Becerra i Agata Safont.

3-Mireia Reig

La Cursa, organitzada per l’Ajuntament de Cervelló i Wefeel Events, va transcórrer sense incidents per les muntanyes i els paratges naturals del municipi en un ambient de festa i esportivitat.

Podeu consultar tota la classificació de les persones participants clicant o tocant aquí. També podeu veure el reportatge fotogràfic complet en el web oficial de la Cursa.

Darrera actualització: 17.11.2022 | 13:18