Festa de Santa Maria el 18 i 19 de setembre

Divendres, 10 de setembre de 2021 a les 14:30

Després de la suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, Cervelló recupera la festa de  Santa Maria el cap de setmana del 18 i 19 de setembre.

L'acte més destacat serà el tradicional Aplec en honor a la patrona als voltants de l'església romànica el diumenge 19 de setembre, que començarà amb la benedicció dels panets i la Missa a la plaça de l’Església de Santa Maria. El ball dels Gegants i una audició de sardanes completaran els actes del matí, que, en cas de pluja, es traslladaran a l’Església de Sant Esteve.

A la tarda se celebrarà la 9a Mostra de Gralles organitzada per Som-hi-li a la plaça de l’Ajuntament, per a la qual cal fer reserva prèvia. 

El dissabte abans, 18 de setembre, s’han organitzat diverses activitats lúdiques, com una estació de colors al carrer Joventut, el concert amb el Quintet La Casa Roja i la projecció audiovisual “Recuperem les primaveres” amb les obres pictòriques de l’artista local Lourdes Moreno a la façana de l’Ajuntament.

A més, durant tot el cap de setmana es podrà visitar a Cal Badia l’exposició de fotografies antigues organitzada pel Grup de Recerca.

Per formalitzar les reserves dels actes, podeu clicar en els següents enllaços:

Concert de La Casa Roja

Mostra de gralles

Estació de colors

Darrera actualització: 14.09.2021 | 10:16

Imatges

Programa Festa de Santa Maria