Festival Cinema Natura de Cervelló, a l’octubre

Dimecres, 16 de setembre de 2020 a les 13:00

La tercera edició del Festival Cinema Natura de Cervelló se celebrarà del 2 al 4 d’octubre al Centre Cívic l’Ateneu.

Les noves dates s’han concretat després de la suspensió del festival programat el passat mes de maig a causa de la pandèmia. Els organitzadors seguiran un protocol de seguretat i d’higiene per garantir la protecció de les persones participants.

Sota el lema “Cinema, natura, acció!”, el Festival Cinema Natura de Cervelló d’enguany torna a tenir coma objectiu aprendre a cuidar i respectar el medi ambient i el patrimoni que ens envolta mitjançant el setè art i donant cabuda a qualsevol gènere.

En el seu tercer any d’existència, el Festival projectarà durant dos dies pel·lícules i curtmetratges internacionals. A la secció local participaran els curts rodats a Cervelló i les peces presentades al concurs Mòbils Films. Diumenge a la tarda es farà el lliurament de premis durant la gala de cloenda, de la mà d’un jurat format per diversos professionals del sector.

L’entrada al Festival és gratuïta i oberta a tothom i podreu consultar ben aviat tota la programació i els horaris en aquesta mateixa pàgina.

Darrera actualització: 16.09.2020 | 13:57