Gaudim del millor Nadal a Cervelló

Dimarts, 13 de desembre de 2022 a les 13:00

Amb l’arribada del Missatger reial als centres educatius encetem els actes programats amb motiu de les festes.

Avui dimarts 13 de desembre l’alumnat de l’Escola Bressol rep la visita del Pregoner reial que anunciarà als més petits com poden rebre Ses Majestats i què han de fer per preparar les seves cartes amb els desitjos. Dijous serà el torn del Missatger de l’hivern a l’Escola Nova i divendres estarà present a l’Escola Santa Maria.
 
Per divendres 16 s’ha organitzat una caminada nadalenca amb la gent gran gràcies a col·laboració del CAP que sortirà de la plaça de l’Ajuntament.
 
I dissabte tindrà lloc un dels actes més esperats i que es reben amb més il·lusió: l’arribada del Pare Noel al municipi, amb un gran espectacle organitzat pels Trapelles a la pista poliesportiva, on es podran visitar els espais dels personatges màgics, gaudir de la música i d’una bona xocolata calenta, i lliurar en mà les cartes dels infants al nostre visitant més especial.
 
Diumenge traurem la part més solidària participant en la Jugateca de Nadal que organitza l’Esplai el Raconet amb la col·laboració de diverses entitats, els donatius de la qual aniran destinats a la Marató de TV3. A la tarda, la gent gran tindrà la seva Festa de pre-Nadal al Casal Josep Tarradellas.
 
I per la setmana vinent s’han programat dues activitats destacades: la de donar menjar al tions de Cervelló i la Cursa Nit Trail del dia 23 de desembre.
 
Ja al gener, la canalla podrà lliurar les cartes als patges reials que les recolliran els dies 3, 4 i 5 a les haimes que s’instal·laran a l’Ateneu. Dimarts 3 hi haurà Cinema de Nadal, l’endemà les nadales itinerants pels establiments comercials i la tarda de dijous 5 es tancaran els actes amb la Cavalcada dels Reis d’Orient pels carrers i l’espectacle de llum per acomiadar-los fins a l’any vinent.
Darrera actualització: 13.12.2022 | 15:05