Homenatge al president Tarradellas

Divendres, 4 de juny de 2021 a les 13:00

Cervelló retrà el pròxim dijous 10 de juny l’homenatge al president Josep Tarradellas i Joan en el 33è aniversari del seu decés, que enguany es commemora el mateix dia.

El president Tarradellas és fill predilecte del municipi i es troba enterrat en el panteó familiar del cementiri juntament amb els seus pares, esposa i filla.

Com cada any, se celebrarà l’acte institucional, presidit per l’alcalde, José Ignacio Aparicio, amb les ofrenes florals al monument de la rambla que porta el nom del President. Està confirmada l’assistència del seu fill, Josep Tarradellas i Macià, així com de la seva secretària personal durant molts anys, Montserrat Catalán, i de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín. També hi ha prevista la presència de representants d’altres organismes supramunicipals, d’alcaldes i alcaldesses de la comarca, de les agrupacions polítiques locals de Cervelló, i de diverses entitats i associacions del municipi.

PROGRAMA

  • 17.45 h Recepció a l’Església parroquial de St. Esteve de Cervelló (carrer Major, 23)
  • 18.00 h Solemne ofici religiós i pregària en memòria del M. Hble. Sr. Josep Tarradellas i Joan. De l'Església a la Rambla Tarradellas el desplaçament es realitzarà a peu (per proximitat)
  • 19.20 h Parlaments a la Rambla Josep Tarradellas
  • 19.30 h Solemne ofrena floral al monument del President
Darrera actualització: 04.06.2021 | 14:06