Inici de curs a la Nau

Divendres, 8 d'octubre de 2021 a les 11:00

El servei socioeducatiu la Nau ha arrencat aquesta setmana el nou curs mantenint l’atenció i els serveis als usuaris.

La Nau, ubicada a l’edifici de la Masia, és un espai on es treballa per la prevenció i la intervenció davant les situacions de risc en què es poden trobar infants i adolescents d’entre 6 a 14 anys, amb l’objectiu d’afavorir la preservació de la unitat familiar i promovent el seu benestar. Un total de 31 infants han encetat el nou curs, repartits en quatre grups.

Aquesta nova temporada continua l’atenció durant quatre tardes setmanals, de dilluns a dijous de 16.30 a 19.15 hores, i amb el mateix equip professional, per tal de donar resposta a totes les necessitats socioeducatives.

La Nau dona suport, estimula i potencia l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo. També procura compensar les mancances dels infants i adolescents atesos mitjançant el treball individual, grupal, en xarxa i comunitari. L’equip encarregat de dur a terme el servei està format per una educadora social i dues integradores socials.

Aquest és un projecte que ha estat possible gràcies al Pla Metropolità de suport a la cohesió social, l’economia de proximitat i la coproducció de serveis aprovat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la col·laboració dels departaments i tècnics d’Educació, Igualtat i Benestar Social de l’Ajuntament de Cervelló.

 

Darrera actualització: 08.10.2021 | 11:40