Inici de les obres de la vorera del carrer Mensa

Dijous, 17 de desembre de 2020 a les 12:00

Les obres d’eixamplament de les voreres de la carretera N-340 en el carrer Joaquim Mensa començaran dilluns vinent, 21 de desembre.

Les obres afectaran la vorera dreta en sentit Barcelona del carrer Mensa, des del carrer Vidriers fins al pont de la riera, per la qual cosa s’habilitarà una franja de 2,5 metres per la banda de la façana per poder accedir als habitatges i als comerços existents. Com que aquesta franja no tindrà continuïtat en arribar al pont, s’habilitarà un pas alternatiu per la vorera oposada.  

La circulació de vehicles no es tallarà completament però en aquest tram de les obres hi haurà trànsit alternatiu, ja que s’envairà el carril en sentit Barcelona, i es prohibirà l’aparcament a l’altra banda de la via. Pel que fa a la parada de l’autobús de Mensa-Vidriers quedarà anul·lada mentre durin les obres, aproximadament durant un mes.

Les obres consisteixen a donar continuïtat a l’alineació de la vorera que ve del pont, eixamplant la seva amplada i millorant l’itinerari cap a la parada del bus fent-lo més accessible.

Darrera actualització: 18.12.2020 | 08:51