Jornada de treball per potenciar el teixit empresarial

Divendres, 3 de desembre de 2021 a les 10:00

La Sala de Plens de l’Ajuntament va acollir ahir la 2a Jornada empresarial-Networking organitzada amb l’Associació de Polígons de Cervelló (APC).

A la trobada van assistir una vintena d’empreses, a més del president de l’amfitriona APC i de la recentment creada Associació de Polígons de Pallejà com a convidada especial. L’alcalde, José Ignacio Aparicio, i la regidora de Desenvolupament Econòmic, Montse Canas, van donar la benvinguda als participants d’una sessió de treball que pretenia continuar amb la col·laboració conjunta entre l’administració i les empreses pel foment de l’activitat econòmica del municipi i per afavorir la transició energètica en les empreses.  La regidora va incidir durant la presentació en la necessitat de fer polítiques conjuntes tenint en compte les necessitats del teixit empresarial local, per la qual cosa els responsables polítics i tècnics continuen fent les visites personalitzades a les empreses ubicades als polígons de la població per conèixer de primera mà la seva situació.

A la trobada es van desenvolupar dues ponències, una sobre eficiència energètica vinculada a l’energia solar fotovoltaica per reduir el consum energètic i l’altra sobre les oportunitats que ofereixen els Fons Europeus Next Generation 2021-2027 i l’Oficina de Projectes Europeus del Baix Llobregat. La jornada va finalitzar amb l’intercanvi d’impressions entre les persones participants.

Darrera actualització: 03.12.2021 | 12:14