Jornada electoral Generals 10-N

Diumenge, 10 de novembre de 2019 a les 09:00

Un total de 6.863 electors de Cervelló estan convocats avui diumenge, 10 de novembre, a les urnes amb motiu de les Eleccions Generals, per tal de decidir la renovació de les Corts Generals.

Els tres col·legis electorals del municipi han obert les portes als votants a les 9 del matí sense cap incidència, Els electors de Cervelló poden votar al Centre Cívic l'Ateneu, a l'Escola Santa Maria de Cervelló o el Club Can Rafel. Després de la constitució de les 10 meses per part de la presidència i els titulars corresponents, hi haurà temps per votar fins a les 8 de la tarda, hora de tancament de les urnes i inici del recompte de vots.

En aquesta ocasió, a la circumscripció de Barcelona s'han proclamat 16 candidatures presentades al Congrés, representades amb les tradicionals paperetes de color blanc. Pel Senat s’han d'escollir les paperetes de color sèpia i marcar amb una creu els tres candidats.

Amb la campanya electoral més curta de l’habitual, amb poc més d’una setmana, es torna a votar en uns comicis generals per segona vegada en 6 mesos. Al mes d’abril, la participació en la jornada electoral a Cervelló  va ser del 79,33% amb un total de 5.456 vots emesos d’un cens electoral de 6.878 electors, el que representava un increment de 14,24 punts respecte a les anteriors Eleccions Generals. Els resultats del 28-A van donar la victòria al municipi a Esquerra Republicana de Catalunya-Sobiranistes, amb el 28,43% dels vots. En segon lloc va quedar el Partit dels Socialistes de Catalunya amb el 20,88%, seguit de En comú Podem-Guanyem el canvi amb poc més del 16%.

Darrera actualització: 10.11.2019 | 11:49