José Ignacio Aparicio reelegit alcalde de Cervelló

Dilluns, 17 de juny de 2019 a les 13:00

José Ignacio Aparicio, candidat de M’estimo Cervelló-PSC-CP, revalida com alcalde de Cervelló en ser investit dissabte passat gràcies al vot del regidor de Ciudadanos-Partit de la Ciudadania.

Aparicio governarà l’Ajuntament els pròxims 4 anys amb el suport del regidor de Ciudadanos, Juan Noguera, que entra al nou equip de govern juntament amb els regidors socialistes fruit de l’acord assolit entre les dues formacions. Els regidors d’ERC-Sumem-Moviment d’Esquerres-Acord Municipal es mantindran a l’oposició d’un nou consistori que passa de tenir 5 grups municipals a només 3.

Els regidors van triar el nou alcalde en el Ple de constitució del nou Ajuntament celebrat dissabte passat, arran dels resultats de les Eleccions Municipals del 26 de maig que van atorgar 6 regidors a M’estimo Cervelló-PSC-CP, 6 a ERC-Sumem-ME-AM i 1 a Ciudadanos.

El nou consistori compta amb tres cares noves en les files socialistes, Juan Manuel Sanguino, l’exregidora Sílvia Muñoz i Ferran Soriano. Per la seva banda, ERC-Sumem-ME-AM aporta dues regidores noves, Meritxell Perelló i una veterana de la política municipal en anteriors governs, Rosaura Serra. Per part de Ciudadanos, seu en el nou plenari el candidat del partit, Juan Noguera.

 

Darrera actualització: 04.07.2019 | 12:27