L’AMB comença a cobrar el tribut metropolità

Dijous, 14 de novembre de 2019 a les 19:00

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha començat a cobrar als ciutadans de Cervelló el tribut metropolità, que es podrà pagar fins al 16 de desembre.

Aquest és un impost metropolità i és l'AMB qui el recapta. L'Ajuntament de Cervelló no hi té res a veure. És un tribut que paguen els ciutadans dels 36 municipis de l'AMB, és a dir més de quatre milions de persones, té caràcter obligatori i, si no es paga en els terminis, s’aplicaran recàrrecs i interessos.

L’impost es calcula a partir del valor cadastral de l'habitatge o del negoci i estan exclosos els habitatges amb un valor cadastral inferior a 45.000 euros que són primer habitatge. Serveix per finançar actuacions en l'àmbit públic i en matèria de mobilitat, en bona part per la incorporació dels 18 municipis de la segona corona a la tarifa plana de transport, que va entrar en vigor l'1 de gener de 2019, però també per preservar espais naturals, platges o la xarxa de 51 parcs metropolitans, com el Parc de la Timba de Cervelló.

Aquests dies els veïns i veïnes de Cervelló estan rebent la carta de pagament en els seus domicilis. Si no és el cas, us la podeu descarregar del web de l’AMB www.tributmetropolita.amb.cat o sol·licitar-la per correu electrònic a informaciotributaria@amb.cat. El pagament es fa a les entitats bancàries indicades a la carta de pagament o amb targeta de crèdit o dèbit al portal de l’AMB.

Més informació amb telèfon de l’AMB: 93 506 97 56  i a www.amb.cat.

Darrera actualització: 14.11.2019 | 19:42