Millores a diverses instal·lacions d'abastament d'aigua

Dilluns, 12 de gener de 2015 a les 00:00

Millores del Servei Municipal d'Aigües a les Instal·lacions d'Abastiment de les urbanitzacions El Mirador i Interclub.

Sorea, empresa concessionària del servei municipal d'abastament d'aigua potable del municipi de Cervelló, iniciarà durant aquest mes de gener les obres de millora de les instal·lacions dels dipòsits que subministren a les urbanitzacions d'Interclub i el Mirador.

Les actuacions permetran adoptar millores en el sistema de tractament de l'aigua, renovar la instrumentació de telecomunicacions actualitzant-la a les últimes tecnologies existents i afegir millores per a la preservació de la seguretat de les instal·lacions.

Un cop finalitzin les intervencions programades, els operadors del servei disposaran d'informació continuada en els seus terminals mòbils de la situació de cada dipòsit en relació a nivell i qualitat de l'aigua, així com alarmes per valors fora del rang previst o alarmes d'intrusió.

Totes les actuacions es realitzen amb l'objectiu d'assegurar la qualitat del servei i de l'aigua subministrada, garantint-ne la continuïtat.

Per a la realització de les actuacions es preveu que el servei de subministrament d'aigua quedi suspès al llarg d'unes hores. Els veïns afectats seran informats degudament de l'horari de suspensió previst a través de rètols als carrers afectats.

Darrera actualització: 10.03.2017 | 10:09