Natura Urban: portem la natura a les zones urbanes a través de l’art

Dimarts, 12 de juliol de 2022 a les 14:30

Iniciem el projecte Urban Art projecte Natura Urban per acostar la natura i el patrimoni local al carrer Major, la zona més urbana del municipi, a través de l'art.

L’objectiu del projecte és portar elements de la natura i del patrimoni a través d’expressions artístiques a zones del nucli urbà. De moment, l’experiència s’ha posat en marxa pintant amb paisatges de muntanya i de llocs emblemàtics, com el Castell de Cervelló o l’Església de Santa Maria, els New Jersey que delimiten les terrasses dels bars. 
 
Durant el mes de juliol, la grafitera local Ana Gabriela Vidaurrazaga està personalitzant aquestes peces que es van col·locar a les terrasses a l’inici de la pandèmia per delimitar l’espai i incrementar la seguretat del carrer Major. Progressivament s’aniran substituint aquests mòduls de formigó a tots els bars a mesura que es vagin pintant i aquest matí ja s’han col·locat els primers en dos establiments, la pizzeria Dallas i el Bar Kaiser. Aquesta artista local també participa en el projecte Murs blancs del municipi, que s’encetarà el darrer trimestre d’aquest any, per tal d’habilitar zones on les dones grafiteres puguin expressar-se lliurament i amb seguretat.
 
Amb aquesta iniciativa es vol aconseguir un carrer més amable i més atractiu visualment, on a través de la cultura es continuï demostrant l’estimació pel nostre entorn i el nostre territori.
 
Darrera actualització: 12.07.2022 | 14:49