Networking: Com fer front a la Inspecció de Prevenció de Riscs Laborals

Dimecres, 15 d'abril de 2015 a les 00:00

El proper 29 d'Abril es durà a terme una sessió informativa, a la Sala Polivalent de l'Ateneu, amb l'objectiu de mostrar a l'entramat empresarial de la zona com fer front a la campanya d'Inspecció de Prevenció de Riscos Laborals daquest 2015.

L'increment de l'accidentabilitat en 2014 en gairebé tots els sectors, i l'enduriment de les inspeccions previstes per aquest 2015, han fet que l'Ajuntament de Cervelló, juntament amb Acció Preventiva Europreven Catalunya i APAE (Associació de Professionals Autònoms i Empreses), realitzin una sessió informativa per explicar als empresaris què han de tenir en compte per millorar els seus ratis d'accidentabilitat.

Amb aquesta iniciativa formativa, AP Europreven Catalunya, pretén formar i assessorar a les empreses per integrar de manera correcta la prevenció de riscos laborals a les seves companyies. Així, Xavier Pladevall, Gerent d'AP Europreven Catalunya, aportarà els motius d'aquest increment de l'accidentabilitat, quines són les sancions més freqüents a les empreses i com fer front a l'exhaustiva campanya de verificació que està duent a terme Inspecció de Prevenció de Riscos Laborals.

La jornada està adreçada a empresaris, emprenedors i totes aquelles persones que estiguin relacionades en la gestió d'aquest tipus d'actuacions, i està enmmarcada dins el cicle de xerrades de treball en xarxa impulsades des de l'Ajuntament de Cervelló en col·laboració amb APAE.

Darrera actualització: 13.03.2017 | 10:17