Nous menjadors per a les colònies de gats

Dimecres, 27 de juliol de 2022 a les 00:00

Els nous menjadors, més nets i segurs, han estat decorats pels nens i nenes de La Nau

Durant aquests dies s'instal.laran a Granja Garcia, Torre Vileta i al carrer Santa Anna, els nous menjadors més nets i segurs per a colònies de gats.
Els nous sistemes d’alimentació per als gats de les colònies, s’han dissenyat en col.laboració amb l’associació Asgat, una associació cervellonina amb més de vint anys de trajectòria en la cura i sensibilització vers als animals i que porta a terme un servei únic i imprescindible a la nostra població. Els menjadros s'han fet amb material i contenidors reciclats, potenciant així la idea que hem de donar una segona vida als objectes, en la línea dels objectius de desenvolupament sostenible.

Aquests contenidors reciclats són més segurs pels gats i també més nets i agradables per formar part del mobiliari urbà a la via pública.

Per tal de treballar en la conscienciació sobre la cura i respecte als animals, així com en el civisme i la preocupació de mantenir net i en ordre el nostre entorn, es va explicar el projecte, l’objectiu i es va demanar col·laboració als nens i nenes de La Nau.
Gràcies als nens i nenes de la Nau que els han decorat tindrem un nou element més efectiu i també més bonic al nostre poble.


 

Darrera actualització: 27.07.2022 | 13:37