Nova campanya coordinada de control de velocitat

Dijous, 5 d'agost de 2021 a les 08:50

La Policia Local de Cervelló continua aquesta setmana amb els controls de velocitat per radar dels vehicles que circulen pel terme municipal.

Es tracta d’una campanya coordinada amb el Servei Català de Trànsit i les diferents policies de trànsit de Catalunya de control i vigilància de la velocitat d’abast territorial europeu.

Aquesta campanya de seguretat viària s’allargarà fins al pròxim diumenge 8 d’agost amb l’objectiu de reduir la sinistralitat i garantir la seguretat de conductors i de vianants. La campanya es posa en marxa per tal que els vehicles circulin a la velocitat adequada com a mesura preventiva contra els accidents. Els controls s’ubiquen en l’entrada i sortida del municipi i en diversos punts del nucli urbà on pot haver-hi més perill si es sobrepassa la velocitat permesa, que està limitada a 30 km/h en tot el terme municipal.

L'objectiu principal d'aquests controls és reduir la velocitat dins del poble i millorar la seguretat viària dels vianants i de la resta d'automobilistes. Així mateix, es vol conscienciar la ciutadania sobre la perillositat al volant i la importància de mantenir una velocitat adequada, ja que circular massa de pressa és una de les principals causes d'accidents. A més, la Policia Local també pretén fer saber a les persones conductores que circular a una velocitat superior a la permesa suposa un doble impacte, ja que no només augmenta el risc de patir un accident, sinó que fa que les conseqüències del sinistre siguin més greus. També recorda que cal extremar la precaució al volant encara que siguin trajectes curts o en vies urbanes i que s'han de complir les normes del codi de circulació i de l’Ordenança municipal de civisme.

Darrera actualització: 05.08.2021 | 08:57