Obres al carrer Llobregat de Torre Vileta

Dimarts, 19 de juliol de 2022 a les 09:00

Les obres de reparació del talús del carrer Llobregat de Torre Vileta a l’alçada dels números 41 a 45 començaran d’aquí a uns dies.

Les actuacions es faran per solucionar els problemes ocasionats per les esllavissades del talús que van provocar el despreniment de la canalització de l’aigua potable, la qual cosa va obligar al trasllat del seu traçat a la calçada amb el conseqüent estretament de la via que va passar a  tenir un únic sentit de circulació de pujada.

Les obres consistiran en la reposició de les terres esllavissades i el seu afermament per evitar futurs moviments, es realitzarà la corresponent rasa per tornar la canalització d’aigua potable al seu traçat original, es refarà la línia de vorada i es repararà el paviment asfàltic esquerdat a causa de l’esllavissada del talús.

La previsió és que els treballs tinguin una durada d’unes dues setmanes. Durant les tasques el sentit de la circulació es mantindrà com fins ara, amb només sentit de pujada, i un cop finalitzada l’actuació es restabliran els dos sentits de circulació.

Darrera actualització: 19.07.2022 | 10:08