Omplim els carrers de música amb la SolRetronada

Dilluns, 24 d'abril de 2023 a les 11:30

Una trentena de grups de percussió d’arreu de Catalunya participaran dissabte vinent, 29 d’abril, a la SolRetronada.

La trobada, organitzada per SolRe Percussió i l’Ajuntament amb la col·laboració de la Cerbatuka, aplegarà diferents colles que al llarg de la tarda sonaran pel municipi, ja que ompliran el carrers en una cercavila pel centre del nucli urbà que començarà al carrer Malvasia. La concentració dels grups i el final de la festa serà al parc de la Timba, a partir de les 17 hores i fins entrada la nit, perquè es farà un sopar de germanor i un concert posterior. 
 
Afectacions al trànsit
 
Per organitzar els preparatius de l’acte, el carrer la Pau s’haurà de tallar al trànsit de vehicles de les 16 hores de dissabte fins a la seva finalització, per la qual cosa el veïnat no podrà accedir als aparcaments privats. Els trams del carrer la Pau amb els carrers Resclosa i Barcelona s’habilitaran com aparcaments provisionals per aquest acte i només podran estacionar els vehicles que participaran en la trobada i estiguin autoritzats.
 
També estarà tallat el carrer Major de les 17 a les 19 hores, mentre duri la cercavila dels grups pel centre. La cercavila començarà al carrer Malvasia i arribarà pels carrers del nord del carrer Major fins a la plaça Onze de setembre, tombarà pel carrer Major i baixarà pel carrer Resclosa fins al parc de la Timba.
 
Darrera actualització: 24.04.2023 | 12:38