Presentem el 2n Pla Local d’Igualtat

Dijous, 23 de novembre de 2023 a les 12:00

La Sala de Plens de l’Ajuntament acollirà avui dijous, 23 de novembre, l’acte de presentació del document a la ciutadania.

El 2n Pla Local de Polítiques d’Igualtat de Gènere 2023-2027 actualitza i renova la primera edició que es va aprovar per als anys 2009-2012 amb la voluntat i el compromís d’incorporar de forma transversal i de millorar les polítiques de gènere i de diversitat cap a la ciutadania.

El Pla defineix accions concretes per desenvolupar des d’aquest any fins al 2027 en els àmbits de l’educació, la salut, la cultura, l’urbanisme, la conciliació familiar i professional o el foment dels nous usos del temps, amb el compromís ferm de lluitar contra qualsevol discriminació per raó de gènere, sexe o orientació sexual i contra la violència masclista. En aquest sentit, destaca l’impuls a la formació de les dones amb l’organització de cursos, la continuïtat del projecte de coeducació Candela amb els centres educatius o el reforç a la Xarxa Lila amb la introducció de punts liles en equipaments i llocs públics.

A l’acte de presentació del Pla, que començarà a les 17.30 hores, assistirà la consellera de Dones, Gent Gran i Diversitat Sexual i de Gènere del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Vicky Castellanos, a més de l’alcalde, José Ignacio Aparicio, i la regidora d’Igualtat, Silvia Muñoz.

Els actes amb motiu del 25N continuaran demà divendres amb la lectura de la declaració institucional i el minut de silenci a l’Ajuntament,  dissabte amb l’acte central que se celebrarà al Pavelló Xavier Ballber, i diumenge amb la participació en la 10a Marxa de Baix Llobregat contra la violència masclista a Sant Feliu de Llobregat.

Darrera actualització: 02.05.2024 | 13:31