Programació del 4t Festival Cinema Natura

Divendres, 21 de maig de 2021 a les 09:00

Us presentem la programació completa del 4t Festival Cinema Natura de Cervelló que se celebrarà del 27 al 30 de maig.

Un total de dotze curtmetratges, a més dels curts locals i dels mòbil films presentats a concurs, es projectaran durant quatre dies al Centre Cívic l’Ateneu. També es podrà veure la pel·lícula d’animació La tortuga roja i el documental The Biggest little Farm.

Els vuit mòbils films presentats en aquesta edició, els tres curtmetratges locals i el documental Vida y muerte en el río del jove cervelloní Iván Villarejo obriran el certamen el pròxim dijous 27 de maig a la tarda. Els sis curts internacionals de ficció i documentals es projectaran divendres, amb peces d’arreu del món, i els sis curts internacionals d’animació es passaran dissabte a la tarda. Diumenge es farà el lliurament de premis durant la gala de cloenda, de la mà d’un jurat format per diversos professionals del sector, que enguany comptarà amb la presència de la periodista Mònica Terribas, el meteoròleg Tomàs Molina i l'arquitecte cervelloní i director de l'equip constructor de la Sagrada Família, Jordi Faulí. El premi de reconeixement especial d'enguany serà per a l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Cervelló.

A més de les peces audiovisuals, es podrà visitar al vestíbul de l’Ateneu l’exposició fotogràfica “Cinema en temps de guerra, exili i repressió 1936-1975” organitzada pel Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya.

Sota el lema d’enguany “El verd és viu”, el Festival Cinema Natura de Cervelló torna a tenir com a objectiu aprendre a cuidar i respectar el medi ambient i el patrimoni que ens envolta mitjançant el setè art i donant cabuda a qualsevol gènere.

L’organització seguirà un protocol de seguretat i d’higiene per garantir la protecció de les persones participants. L’entrada al Festival és gratuïta i oberta a tothom.

Podeu consultar els títols i els horaris de les projeccions clicant en el fulletó adjunt.

 

Darrera actualització: 25.05.2021 | 14:11